Sidor

onsdag 3 februari 2010

Validand

Idag har jag spenderat större delen av dagen skrivandes. Det var validering på schemat i skolan och vi var många som inte hann klart. Jag har gjort halva kursen vård och omsorgsarbete och imorgon följer ytterligare två kurser.

Att validera en kurs verkar vara lite som att göra ett prov, fast det är inte så noga om du fuskar. Vi satt nog åtta av elva personer och skulle validera denhär kursen. När läraren gett instruktionen önskade hon lycka till, sen gick hon iväg en sväng. Ibland kom hon tillbaka men hon brydde sig inte om vi satt och pratade eller om någon gick ut för att ta ett telefonsamtal. Vi fick ta lunch och rast när vi kände att vi behövde det.

När jag kom hem idag kände jag mig ganska tom i huvudet efter att ha tömt ur mig allt jag kan om både det ena och det andra, men samtidigt lite imponerad över hur mycket jag faktiskt kan om tillexempel de lagar som styr vården.

Förutom resten av denhär kursen blir det kursstart/introduktion i medicinsk grundkurs imorgon och validering i etik och livsfrågor samt människan socialt och kulturellt

1 kommentar:

  1. Känner att jag gärna skulle vilja vara på den kursen, det är länge sen jag läste och det var såååå kul

    SvaraRadera